В рамките на месец Pavell от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc‘ зарадва феновете си не с един, а с цели три проекта.

Първи на музикалния пазар излезе дуетът му с едно от любимите имена на българската поп сцена – Миро („Без лимит“), а малко след това и „Чудовище“ – част от саудтрака към българския филм „Чудовища“, в който Pavell си партнира с Иво Добрев от дуото Plamen & Ivo.

На 19 май Pavell представи чисто новото си парче „Гневен“ със специалното участие на Пламен Добрев, с когото го свързва дългогодишно приятелство и множество музикални проекти.


„Гневен“, по музика, текст и аранжимент на Павел Николов (Pavell), разказва за внезапните и най-тежки загуби в живота, които носят след себе си разочарование и гняв.

„Една песен, която ме връща към спомени за онези свещи, които никога няма да изгасиш. Щастливи, но и болезнени спомени“, споделя Pavell.

Сингълът се появи с въздействащо видео, заснето в Барселона по покана на Салих Сали и Петър Танев – талантливи видеографи, които работят по огромни продукции на Netflix в Испания.

„Част от действията във визуализацията заснехме в резерват, разположен на няколкостотин километра от Барселона, което направи процеса дълъг и изморителен. Благодарности към целия екип от професионалисти и Пламен, който кацна директно от Гърция за снимките“, разказва Pavell.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *