Най-новото попълнение от предстоящия албум на Ема Краун влиза тихо, но категорично в плейлиста на есента!

„Тихо е“ дава заявка за нежно проникване в дълбините на човешката душа и очарова с интимното си послание.

Неподправено и лично е усещането както на клипа, така и на текста. Възможно ли е да открием „тишината“ в изкуство като музиката? Поглеждайки навътре в себе си, срещаме ли искрената и безусловна любов, изразена към самите нас?


С „Тихо е“ Ема Краун ни дава своя отговор на тези въпроси и ни пренася в безшумните и спокойни дебри на сетивата. Песента е музикално предложение за връзка, по един изключително топъл и интимен начин, с най-добрата версия на себе си.

Музиката и текстът на „Тихо е“ са на самата Ема. По аранжимента и аудио продукцията работи Антони Рикев-WahTony, който подготвя и микс & мастера. Видеото е в ръцете на оператора Виктор Милушев и асистент операторd Миглена Ангелова.

Самата Ема влиза в ролята на монтажист и режисьор – сфера, в която собствената ѝ майка прекарва дълги години. Именно тя е вдъхновяващият двигател на изпълнителката, с помощта на който проектите ѝ добиват завършен вид и смислена дълбочина!

„Тихо е“ пристига със силна заявка за хит и като финалист в конкурса за нова поп и рок музика „Пролет” на БНР. Конкурсният аранжимент е на Ема Краун, кoято предлага на слушателите нов, различен от оригиналния сингъл прочит.

Зрителите на гала вечерта на конкурса, на 29 септември, ще имат удоволствието да видят и чуят „Тихо е“, на живо в изпълнение на Ема Краун и великолепните Антони Рикев-WahTony (китара), Радослав Славчев-Riverman (бас) и Ники Тошев (барабани).
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.