На 27 май, денят, в който се навършва точно една година от смъртта на младата и талантлива Лорина Камбурова, в Sofia Live Club ще се състои концерт-промоция на албума, създаден в нейна памет.

Албумът се казва “Lorina /unreleased songs/” и включва неиздавани песни на Ross’N Lorina – музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова.

В албума са включени и две версии на парчета изпети от други изпълнители – „Летя сама“ изпълнена от Камелия Тодорова, песента вече е реализирана като сингъл и “Old Times” – първата написана изцяло от Лорина песен, в случая изпята от Иван Гатев.


Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross’N Lorina.

Дуетът на двамата актьори стартира през 2013 г., реализира няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъства на българската музикална сцена като до 2020г. осъществява над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видео клиповете на Ross’N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.

На 27 май, заедно с Росен Пенчев, на сцената ще излязат повечето музиканти записвали или свирили на живо през годините с Ross’N Lorina – Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и др. Специален гост на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.

Билети за концерта може да намерите в мрежата на Eventim и партньорските каси.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *