Папи Ханс представи втората част от мащабния си проект, който ще включва общо 12 парчета. Новата песен е озаглавена „Моряк“.

„Песента не е просто вдъхновена. Тя е откровение. В нея ще кажа и покажа най-личното ми, най-скъпото ми. Онова, което пазя от очите на хората, както скъперник пази парите си. Моите чувства. Моряк“, написа Папи в профила си в Instagram.

Главната роля във видеото е поверена на жената, пленила сърцето на певеца – Сара. Тя е съавтор и на текста, който са написали заедно с Папи. В ролята на Детектива в проекта пък, влиза актьорът Стоян Радев.

„2/12 е факт. Ако се питате защо си отиваме толкова, това е защото е истина. Тя е моето вдъхновение, моята любов, моят спътник и партньор. Сара“, написа към техен общ кадър в социалните мрежи Константин Трендафилов.


Дванадесетте парчета, събрани в новия проект на поета изпълнител, са обединени под заглавието „Когато позираш – прозираш“. Първото парче (и първи епизод) беше песента му „Друг“, в чийто клип героят на Папи застеля Любо Нейков, след като той разпалено му крещеше. А какво следва, предстои да разберем…
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.