След успешните си проекти с 2G през последната година, Madman (Марио Петров) пусна солов, личен и много емоционален проект. Песента „Кръвта вода не става“ е по текст на самия Марио, написан преди повече от три години. Едва сега обаче думите намират правилната музика и завършват историята.

Живеещият в Лондон Madman признава, че това е много сантиментален за него проект, тъй като е посветен на починалия му баща. Текстът се ражда в съня на изпълнителя, където двамата се срещат и песента се излива като емоционален разговор.

Баща ми, Иван Петров, беше един от най-добрите български футболисти, а сега отбелязваме 10 години от смъртта му. Исках „Кръвта вода не става“ да бъде посветена на всички момчета, загубили бащите си твърде рано“, споделя Madman.

Проектът е и мост между поколенията, защото във видеото на песента участват и двете деца на Madman. Майката е екзотична танзанийка, с която Марио се среща в Лондон и създават страхотно интерконтинентално семейство. Сега 6 годишният Адам и 9-годишната му сестра София са главните действащи лица пред камера, въпреки екстремните условия на снимките.

Клипът е заснет в пустинна местност до Лондон, където обаче снимането е забранено, защото попада в близост до атомна електроцентрала. Екипът няма право на грешки, всичко трябва да се заснеме one shot – без излишни прекъсвания и повторение. Полицейски патрул идва точно на финала на снимките, за да помоли екипа да напусне локацията.

Клипът вече е реалност и събира своите фенове в онлайн пространството. Madman признава, че ще го видите в една нова и много различна светлина, но истината е, че тя му отива и без съмнение ще привлече към него нови и различни почитатели.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *