The Walt Disney Company обявява старта на „Най-великото празнуване на принцесите“, кампания с акцент върху качествата смелост и доброта, които героините на Disney вдъхновяват във феновете си от цял свят.

От щедростта на Пепеляшка и изобретателността на Бел, до самоотвержеността на Мулан и приключенския дух на Ваяна, Disney почита тези силни жени чрез музика, преживявания и инициативи, в които споделя историите на деца, демонстрирали изключителна смелост и доброта.

Началото на „Най-великото празнуване на принцесите“ поставя дебютът на новия оригинален сингъл „Само днес“ (на английски “Starting Now”), който чаровната и талантлива изпълнителка Крисия записва на български специално за кампанията.


В Щатите сингълът “Starting Now” е изпълнен от носителката на Grammy Бранди. Песента e написана от Джейсън Мейтър, Джордан Пауърс и Дарън Крис, а текстът на български е на Десислава Софранова.

Да научим децата на важни качества като доброта и смелост още от най-ранна възраст е толкова важно, колкото и да им преподаваме математика, науки или спорт“, казвадетският психолог Лавърн Антробъс.

Цели поколения са възпитани във важните ценности и принципите на добротата, докато са гледали любимите си герои по телевизията, в киното или като са чели любимите си книги. Герои като принцесите и кралиците на Disney помагат на децата да усвоят отрано тези важни житейски умения. Също така е важно децата да виждат, че да правим добро за другите, е добре и за самите нас, тъй като се освобождават ендорфини, увеличава се серотонинът и се чувстваме по-щастливи“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.