Легендарната шведска група ABBA пусна видеоклип към първата си коледна песен „Little Things“.

Празничното изпълнение е част от новия албум на шведските легенди – „Voyage“, и е описано като „нежно отражение на радостта в коледната сутрин и времето за семейството в този период от годината“.

Мисията на песента е да напомни за радостите от коледната сутрин и миговете със семейството през това специално време на годината. 


Във видеото към „Little Things“ група деца, вдъхновени от завръщането на легендарната група и предстоящата дигитализация на Бени, Бьорн, Агнета и Ани-Фрид, изнасят собствено шоу.

С много работа и старание, те сами правят костюми, хореография и цялостна визия за шоуто си, с което се явяват на училищно състезание за таланти.

Всички приходи от коледната песен ще бъдат дарени на Глобалния фонд за защита на децата на УНИЦЕФ.

“Смятаме, че е невъзможно да елиминираме бедността, без да дадем власт на жените. Затова подкрепяме усилията на УНИЦЕФ за защита на момичетата от сексуално насилие и за това да им се даде повече сила чрез Глобалния фонд за защита на децата. Ние правим точно това в продължение на години с нашата песен „Chiquitita“ и сега решихме да дадем на УНИЦЕФ подарък за Коледа под формата на втора песен: „Little Things“ от нашия албум „Voyage“, се казва в официалното изявление на групата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *