Макар новата песен на дует Expose да се нарича „Спри“, Цвети и Светльо правят всичко друго, но не и да стоят на едно място.

Най-атрактивният български дует – Expose, избухна със зрелищно представяне на нов клип и промоция на последния си албум „The Power Of Love”.

Благодарим на колегите и приятелите, които ни подкрепят и ни дават вяра, че това, което правим има висока стойност“, сподели Цвети, а Светльо добави. „Признателни сме и на феновете благодарение, на които албумът „The Power Of Love” е в ТОП 5 по продажби на музикални албуми в България.“


Сюжетът на клипа ни пренася във вълнуващите 1950 години и носи усещане за изискана романтика в стила на Ал Капоне. Луксозната визия, ретро автомобилите, специалното място за снимки, уникалният стайлинг и многобройният екип, всъщност правят от проекта една от най-скъпите музикални продукции за годината.

Сред каста зрителите ще разпознаят популярни лица като това на младата актриса Алена Вергова, която е очарователна в екранен тандем с Александър Евгениев. Самите изпълнители влизат в ролята на изкушаващи персонажи, готови на всичко за да притежават супер скъпа картина.

Сценарият на „Спри“ е дело на Тодор Бърганов, който от години живее и твори в Германия. Заедно с него зад майсторската режисура застава и Коста Каракашян, който придава нестандартен поглед и умение да прави кино, събрано в три минути.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *