Повече българска музика в национален ефир – тази идея обединява усилията на Вирджиния Рекърдс и NOVA. И поредният резултат от това партньорство е песента „Див Рай“ в изпълнение на Орлин Павлов.

Освен като кадифения глас на българската музика, през последните години Орлин Павлов се утвърди и като супер успешен актьор.

Участието му в една от главните роли в новия сезон на сериала „Пътят на честта“ на NOVA съвсем не е случайно.


Именно телевизионната поредица се превръща във вдъхновение за новата му песен, чийто текст е дело на един от най-интересните родни автори Росен Кукошаров.

Музиката на „Див Рай“ пък е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy – Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран съвместно от Вирджиния Рекърдс, NOVA и Албион Филмс е реализиран под ръководството на Александър Христов.

В ролята на „истинската“ любов на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева. Клипът е заснет на три локации в продължение на 22 часа. В него изпълнителят преминава през множество препятствия, за да бъде с любимата си, а кадри от самия сериал „Пътят на честта“ стават част от разказаната във видеото история.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *