Пет години след като направиха успешния и пълен с хитове „10 1/2“, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени записаха и издадоха дългоочаквания си нов албум, наречен „Жълт код“.

Появата му съвпада с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти. Стилът отново е емблематичният за Обичайните заподозрени рокендрол, гарантиращ позитивно настроение. Енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Интересен факт, е че това е първият албум, в който освен Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата – Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов.


Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира – “Голяма работа”, “Лепило за брада”, а същото предстои и за други тракове – “Играча на мача”, “Венерианецът”, “И малко от есента”, “Дядо и ряпа”, “Там да сияе то”.

„Жълт код“ е качен във всички музикални платформи, а компактдискът ще бъде наличен във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат възможност да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.