Вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова представи новата си самостоятелна песен. “Jaded” е втори дует на певицата с американската звезда Джони Джоели (Hardline, Axel Rudi Pell).

Само преди година двамата записаха римейк на “Song Of Hope” (Crush 40 ), а в края на 2021 г. се очаква премиерата на съвместната песен на Джони и група SEVI – „Drowning”.

“Jaded” е част от соловия албум „Tomorrow” на Светлана Близнакова, който излезе през 2020 г., а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума.


В клипа освен Джони Джоели и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката – Александър Кирилов (SEVI), Рали Велинов (SEVI), Милена Генева (Вокализирай това), Мартин Профиров (P.I.F.), чаровната водещата на Z-Rock – Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

Светлана и Джони споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание.

„Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си.“

Режисьор на видеото на “Jaded” е Игнати Йорданов, с който Светлана засне и дебютния сингъл „Tomorrow”, а в реализацията на снимките участват още Рали Велинов и Мартин Киряков.

По новия аранжимент на песента и записите към нея, фронт дамата на SEVI е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а микса и мастеринга са дело на Симеон Славчев.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.