Един разтърсващ женски глас, който разказва музикални истории; 4 души бенд с рок в кръвта и 20 солисти от София Госпъл Хор, чиято мощ и добра енергия ще превърнат един 90 минутен лайв в преживяване на ръба на киното – така изглежда в цифри акустичният проект, с който Светлана Близнакова-SEVI ще превземе сцената на Joy Station на 29 април.

Ексклузивният концерт непосредствено след Великден идва с посланието, че днес се случва само веднъж и изборът да обичаме без его, да простим и да споделяме доброто чертае светъл път за всеки от нас.

На сцената на столичния клуб Светлана Близнакова ще бъде подкрепена от Рали Велинов (бас, SEVI), Александър Кирилов (китара, SEVI) , Милена Генева (беквокал, „Вокализирай това“) и Мартин Профиров (барабани, P.I.F.). В сетлистът са заложени парчетата от дебютния солов албум „Tomorrow“, в който мелодичния рок флиртува с блус и кънтри звученето.


Този проект е емоция, която отдавна бушува в мен и търпеливо чакаше своя миг. В последните няколко години исках да се обърна към хората с апел да погледнем в себе си и да намерим истински важните неща. Заглавието „Tomorrow“ е вдъхновено от идеята за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме смело неизвестното. Избрах много различно и по-акустично звучене за проекта, за да го дистанцирам от SEVI и да му придам друго въздействие. Миналата година издадох и сингъла Memories, който ще бъде част от предстоящ втори солов албум“, споделя Светлана. „Всяка една песен носи дълбоко, емоционално послание и смисъл, а за мен работата по албума беше и начин да се провокирам и да изразя своята по-нежна страна.“

Изборът на София Госпъл Хор като трамплин за емоционалната градация на концерта в Joy Station вокалистката на SEVI обяснява така: „Още от първите месеци от работата по соловия ми албум си бях обещала , че някой ден ще го представя именно с вокалистите на Гери Балевска, защото в синхрон с тях аранжиментите ще прозвучат в пълния си блясък, такива каквито съм си ги представяла винаги.“

Достъпът до всички събития в Joy Station се случва свободно и без изискване за предоставен зелен сертификат за ваксинация. Билети за ексклузивният концерт на Светлана БлизнаковаSEVI, бенда ѝ и София Госпъл Хор се продават в мрежите на Eventim, URBO, Ticketportal, на касите на Фантастико и на място в Joy Station.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.