Евтини самолетни билети

Глобалната супер звезда Tones And I пусна дългоочаквания си дебютен албум „Welcome To The Madhouse”.

Първият ѝ дълъг запис конкретизира съвършено откровено и живо пътешествие от уличното свирене в Байрън Бей до международна слава и сбогуване с най-добрия ѝ приятел.

Tones And I събира всичко заедно в трогателна и магнетична колекция от 14 парчета, писана изцяло от австралийската изпълнителка, със съвместно продуциране на всяка песен.


Tones And I наскоро сподели най-новия сингъл от “Welcome The Madhouse” – “Cloudy Day”, който вече има над 20 милиона тотални стрийма. Variety отбелязаха, че е “перфектният химн в пандемията”, а Tones And I направи дебютно изпълнение на песента в The Late Show with Stephen Colbert.

Този албум за мен е весел и тъжен и отразява промяната на емоциите у мен. Има песни, които са писани преди ‘Dance Monkey’, когато не знаех дали уличното свирене е добро за мен. Има песни за когато добрият ми приятел Т си замина и не исках да се справя с емоциите. Възходите и паденията в живота по време на карантина и менталните промени/борби. Някои песни ме карат да се смея, други ме карат да плача, но няма няма главна тема или усещане в албума – песните са уникални според това как съ се чувствала в деня, в който съм ги писала“, коментира Tones And I.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.