Новият видеоклип на Дара Екимова дебютира онлайн. Той е към парчето „Война“.

30 човека екип при спазване на всички противоепидемични мерки, 3 дни строеж и подготовка на декори, 50 часа танцови репетиции, отнемане на шофьорска книжка и леко ПТП са само част от статистическите факти в подготовката на „Война“.

След тринадесетчасов запис в звукозаписното студио, прибирайки се към дома си, Дара Екимова е спряна от полицейски патрул, който отнема шофьорската ѝ книжка, заради неплатена „Гражданска отговорност“.


Седмица по-късно, пътувайки към репетиции с хореографа Росица Терзийска, певицата претърпява леко пътно-транспортно произшествие, което за кратко я изкарва от кондиция. За щастие Дара успява да преодолее уплахата си и да се включи навреме в репетициите с танцьорите Ева Маринова, Тея Радева, Миглена Ангелова и Никол Карушкова.

Отговорността към екипа и ангажиментите ми ме държаха в кондиция, въпреки че на моменти беше много трудно“, споделя Дара Екимова и допълва: „Благодарна съм на всички, които превърнаха „Война“ в още една сбъдната мечта!

Певицата и Искрен Тончев – Искрата написват текста, разказвайки лична история на Дара Екимова, в която е изправена пред избор: да се отдаде на разрушителна любов, в която розите се превръщат в разменна единица за прошка в опит да компенсират пропуснатите мигове и мили думи или да предпочете собственото си достойнство и увереност.

Песента е посветена на женската сила да прощава и да обича безусловно, изправяйки се пред всяко житейско предизвикателство. Музиката към песента е написана от Искрен Тончев – Искрата. За динамичната, бунтарска песен той избира да съчетае най-доброто от диско-музиката на 80-те и модерния за 2021-а стил synthwave-pop.

В клипа, дело на талантливия режисьор Бойко Щонов, женските енергия и подкрепа са поставени в центъра на историята. Визуалните препратки в космическата интерпретация на видеото отново са с холивудски почерк.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *