Факт е третият сингъл – „Неон“, от предстоящия албум на трио VIVA. „Неон“ е поп песен, с тригласно пеене, в брилянтно вокално съчетание на трите различни тембъра на момичетата.

Режисьор на ефектното видео е Боян Карамфилов. Хореограф на танците е Реми Тоин. Музиката е на Славчо Николов /Б.Т.Р., текстът – на Яна Николова, а аранжиментът – на Славчо Николов и Алекс Нушев.

Песента беше сред финалистите на „Фестивала за поп и рок музика София 2021“, представена в зала 1 на НДК през септември.


През лятото и в началото на есента VIVA имаха участия, с концерти на открито и на клубни сцени. Изнесоха самостоятелни концерти на Международния фестивал „Огненият Дунав“ в гр. Тутракан и откритата сцена в гр. Бяла, бяха специални гости и ментори на поп-рок фестивал „Ноти по пясъка“ в Приморско.

В разнообразния им репертоар са включени кавъри на популярни български и световни хитове в нов аранжимент, авторските им песни „Птица в клетка“, „Тръгвам бавно“, „Дива река“, както и удивителни акапелни изпълнения.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *