В началото на месец септември тракът „Get Down“ на DiMO (BG) и Mr. K (BG) достигна първо място в класацията топ 10 на един от най-големите онлайн магазини за музика Traxsource и вече седмица задържа челната позиция. 

Двамата диджеи са част от  лейбъла за електронна музика WORLD UP Records, който е основан през 2014 година от DiMO (BG) и оттогава завладява любителите на електронна музика по света и у нас. 

World up e един от най-бързо развиващите се музикални лейбъли в България. Стартирал своята дейност едва преди 7 години, успява да завладее сърцата на българската клубна общност. Стиловите ограничения не са присъщи за денс лейбъла и затова той има широка и разнообразна публика.


Музиката, която World UP издава, се радва и на много международни успехи. Парчетата на лейбъла често могат да бъдат забелязани в класациите на престижните музикални магазини Traxsource & Beatport. Основната движеща сила на музикалната компания са: Dimo BG, DJ Burlak, Silver Ivanov, Vasco C, Milen, както и гласът на World UP – MC Vera Russo.

Traxsource пък е един от най-мащабните магазини за електронна музика в света. Не е стрийминг услуга, като YouTube или Spotify, а място, където музика се купува, за да се пуска по клубове и фестивали.  
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *