Момчетата от Б.Т.Р. продължават традицията си да работят с големите имена в рока, този път от българската сцена, и това са Кирил Маричков и Валди Тотев от Щурците.

Съвместният им проект е красива песен за стойностните неща в живота, озаглавена „Не за мен”. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

В „Не за мен” ще чуете двата гласа на Б.Т.Р. – Атанас и Славчо, заедно с гласовете на Щурците – Кирил Маричков и Валди Тотев.


Славчо е като главния герой от сериала „Всички обичат Реймънд” – не може нищо да му се откаже, толкова е сърцат…”, коментира с чувство за хумор Кирил Маричков участието си в проекта. И добавя: „Просто ми хареса песента, ако не я бях харесал щях да намеря начин да откажа! Тя е в малко битълсов мелодичен стил и може би затова му е хрумнало на Славчо да ни покани с Валди!”

Валди Тотев пък определя песента и работата към нея като „… едно затвърждаване и продължение на дългогодишното ни приятелство с Б.Т.Р.”

Видеоклипът на „Не за мен”, уловил непринудената атмосфера на приятелски дух в работния процес вече е факт. Режисьор на видеото е Боян Карамфилов.

„Не за мен” е част от 13-ия албум на Б.Т.Р. „Пъзел”, който предстои да бъде представен с концерт-премиера на 13 октомври в зала 1 на НДК.

Концертът е с подкрепата на НФК и ще се проведе при всички необходими противоепидемични мерки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *