Тихомир Митов-Timas посрещна 29-ия си рожден ден с нов сингъл – „Дай ми знак“, чието видео вече е налично онлайн.

Тайни тръпки, на които им трябва само един знак, за да преобърнат света и да се превърнат в голямата любов. Това е вдъхновението за „Дай ми знак“.

Парчето завладява с невероятна енергия и денс ритъм, който чудесно се вписва в първите дни на започващото горещо лято. По традиция обаче песните на Timas не се побират само в един стил.


И този път Тихомир добавя щипка уникално звучене с автентичните фолклорни напеви в „Дай ми знак“, които, въпреки че са само фон, създават внушение за широта и уникалност.

За мен тази песен е ново начало и… надежда. Точно като онази част от текста: „Да започнем отначало…“, споделя Timas. Текстът на песента е дело на Цветелина Маринова от дует Expose, а върху музиката самият Timas е работил заедно с Fabrizio Parisi, The Editor и Цветелина Маринова.

Към „Дай ми знак“ Timas снима и стилно, минималистично видео, заедно с режисьора Добромир Николов. Смислов и визуален акцент в клипа са двете балерини – Анна Младенова и Цвета Цочева, които претворяват думите в красиви движения, дело на хореографа Велислава Цветкова Дипчикова от Expose Team.

До момента Тихомир Митов има издадени 4 сингъла, които се радват на голяма популярност – „Лято по две“ (муз. и аранж. – Светлин Къслев, текст – Evangeline), „Аз съм тук“, записана с квартета „Славеите на Надка Караджова“ (муз. и аранж. Алекс Кипров, текст – Цвети Милева), „Слънчев удар“ (муз. и аранж. Александър Кипров, текст – Илия Григоров), „Сеньорите“ (муз. и текст Тихомимр Митов).

През 2016 година получава наградата „Дебют“ на Съюза на артистите в България, а любовта на всички печели с успешното си участие в „Гласът на България“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *