Дара Екимова представи новия си видео клип. „Последен дъх“ разказва истинската любовна приказка на изпълнителката с нейния любим.

Бурните емоции помежду им пламват в последната му година в гимназията, в която учи и Дара. Навръх рождения ѝ ден същото лято, двамата разбират, че не могат един без друг.

Три години по-късно те са все така влюбени, а в текста на „Последен дъх“ Дара Екимова разкрива, че душите им са преминали дълъг път от предишни животи, за да стигнат до любовта, която преплита съдбите им днес.


Текстът на песента Дара Екимова написва заедно с Искрен Тончев–Искрата, който е композитор и музикален продуцент на парчето. С видеореализацията отново се заема екипът на режисьора Бойко Щонов и оператора Калоян Игнатов.

Сюжетната линия e издържана в стилистиката на популярните Sci-Fi филмови класики. Тя преминава през необичайна среща с тайнствена героиня, преследване и гадателства с оракулските карти на прабългарските руни, които предсказват заплахите, дебнещи Дара и екранния ѝ партньор.

В неговата роля се превъплъщава музикантът и модел Николай Николаев. С талантливия барабанист Дара се запознава по време на подготовката за поредицата от успешни концерти, които реализира през 2019 година и които са своеобразен трибют към творчеството на група Сленг.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *