Тази година празничният сезон няма да бъде като никой друг, защото ще е по-голям, по-червен и още по-сладък. На 31 декември, освен че ще посрещнем новата година, имаме и специална среща с един от най-обичаните четириноги герои в света – Клифърд, голямото червено куче, който ще превземе (буквално) големия екран в едноименния игрален филм.

Вдъхновен от изключително популярната поредица от детски книжки на писателя и художник Норман Брайдуел, „Клифърд, голямото червено куче“ ще ни запознае с невероятния Клифърд и младата Емили, които ще ни покажат, че любовта може да има невероятни размери и форми.

В училище никога не е било лесно, но за Емили Елизабет (Дарби Камп) е дори още по-трудно. Тя не само е новото момиче в класа, което все още няма приятели, но и всекидневно е подложена на тормоз и подигравки от новите си съученици.


Всичко обаче ще се промени след съдбовната среща на Емили с мистериозния спасител на животни господин Бридуел, който ще ѝ направи най-големият (в пряк и преносен смисъл) подарък.

Само за една вечер от малко кутре новият ѝ четириног приятел Клифърд се превръща в гигантско триметрово куче. Защото…колкото повече го обичаш, толкова по-голям ще става. А любовта на Емили е огромна!

Заедно с доста забавния си, но и също толкова вятърничав чичо, Емили и новият ѝ другар се впускат в едно лудешко приключение, което ни обещава идеалното семейно забавление, точно навреме за празниците. И което ще ни припомни, за пореден път, че няма значение колко си различен, винаги ще има някой, който те обича безмерно.

Посрещаме „Клифърд, голямото червено куче” предпремиерно от 24 декември в избрани киносалони и от 31 декември премиерно само в кината, озвучен на български език. А тази седмица се впускаме в приключението и ви даваме шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Клифърд, голямото червено куче

Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 30 декември и бъдете готови за награда. Успех!

Играта приключи!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *