Тази година празничният сезон няма да бъде като никой друг, защото ще е по-голям, по-червен и още по-сладък. На 31 декември, освен че ще посрещнем новата година, имаме и специална среща с един от най-обичаните четириноги герои в света – Клифърд, голямото червено куче, който ще превземе (буквално) големия екран в едноименния игрален филм.

Вдъхновен от изключително популярната поредица от детски книжки на писателя и художник Норман Брайдуел, „Клифърд, голямото червено куче“ ще ни запознае с невероятния Клифърд и младата Емили, които ще ни покажат, че любовта може да има невероятни размери и форми.

В училище никога не е било лесно, но за Емили Елизабет (Дарби Камп) е дори още по-трудно. Тя не само е новото момиче в класа, което все още няма приятели, но и всекидневно е подложена на тормоз и подигравки от новите си съученици.


Всичко обаче ще се промени след съдбовната среща на Емили с мистериозния спасител на животни господин Бридуел, който ще ѝ направи най-големият (в пряк и преносен смисъл) подарък.

Само за една вечер от малко кутре новият ѝ четириног приятел Клифърд се превръща в гигантско триметрово куче. Защото…колкото повече го обичаш, толкова по-голям ще става. А любовта на Емили е огромна!

Заедно с доста забавния си, но и също толкова вятърничав чичо, Емили и новият ѝ другар се впускат в едно лудешко приключение, което ни обещава идеалното семейно забавление, точно навреме за празниците. И което ще ни припомни, за пореден път, че няма значение колко си различен, винаги ще има някой, който те обича безмерно.

Посрещаме „Клифърд, голямото червено куче” от 31 декември премиерно само в кината, озвучен на български език. А тази седмица се впуснахме в приключението и ви дадохме шанс да спечелите двоен кинобилет за филма.

Клифърд, голямото червено куче

Въпросът беше: Кой е градът, в който се развива действието на „Клифърд, голямото червено куче“, и който се превръща в своеобразна арена на приключенията на малката Емили Елизабет и гигантският ѝ четириног приятел?

Верният отговор: Ню Йорк.

Двойни билети за „Клифърд, голямото червено куче“ печелят: Емилия Балджийска (гр. Пловдив) и Димитър Митев (гр. София).

Благодарим на всички участници и честито на печелившите! Ето няколко важни уточнения:

  • Наградата  1 бр. двоен кинобилет важи само и единствено за филма „Клифърд, голямото червено куче“ в избрано от победителите кино от киноверигите Cinema City или кино Арена на територията на Република България, в ден и час отново, избрани от тях.
  • Участниците, спечелили билет за прожекция на филма „Клифърд, голямото червено куче“, са длъжни след уведомяването им за наградата в срок до три календарни дни да посочат имена и избраното от тях кино, в което да ги очакват. В противен случай ще загубят правото си да ползват спечелената награда.
  • Наградата двоен кинобилет за филма „Клифърд, голямото червено куче“ може да бъде ползвана в периода 03.01.2022 г. до 16.01.2022 г., включително.
  • Организаторите не носят отговорност, ако в избрания от победителя ден и час, в избраното от него кино няма прожекция на филма „Клифърд, голямото червено куче“.
  • Наградата двоен кинобилет за филма „Клифърд, голямото червено куче“ не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност в продукти или услуги, или други награди от филма „Клифърд, голямото червено куче“ или друго филмово заглавие.
  • Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма „Клифърд, голямото червено куче“, след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригата Синема Сити или Кино Арена.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *