За трета поредна година DIEMA ще предложи специално новогодишно издание на рок предаването “Фрактура”. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров е селектирал най-запомнящите се 22 концертни кавър изпълнения, които да бъдат излъчени в първите минути на 2022 г.

В 00:10 ч. на 1 януари зрителите на DIEMA ще видят специално двучасово издание на шоуто, в което емблематични рок банди от ранга на Metallica, The Rolling Stones, Muse, Nightwish, Korn, Aerosmith, Motorhead, Apocalyptica, Whitesnake, Green Day и други ще представят свой прочит на известни песни на други музиканти.

„За мен е удоволствие, че и тази година ми беше гласувано доверие да създам едно специално издание на “Фрактура“. По този начин продължаваме да предлагаме на зрителите качествено съдържание и качествена музика. Новогодишното издание на предаването ще бъде изцяло от концертни кавър изпълнения на големи рок имена, които правят свои версия на добре познати песни на други групи.


Всичките 22 парчета носят много положителен заряд, които е необходим за добрия старт на новата година. Благодаря на всички, които подкрепят предаването “Фрактура“ вече 23 години и съм убеден, че по-добрите дни за всички нас предстоят. Бъдете здрави през 2022 г. и си подарявайте хубави изживявания винаги, когато можете!“, споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.

Не пропускайте специалното новогодишно издание на “Фрактура” на 1 януари 2022 г. от 00:10 ч. в ефира на DIEMA!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *