Евтини самолетни билети

Соня Васи е родена е във Варна. Тя е модел, дизайнер и вокалист на групата Creep. Bacи нaшyмя в ĸpaя нa 80-тe гoдини, ĸoгaтo беше тaнцьopĸa нa бpaтя Apгиpoви. През 1989 година Соня грабва кроната на първото издание на конкурса „Мис България“, а малко след това заминава за САЩ. Първо попада в Ню Йорк, след което заминава за Лос Анджелис, където живее и до днес.

Още на втория си ден в Ел Ей, Васи получава предложение да се снима за „Playboy“. Така тя става първата българка, украсявала с прелестите си челните страници на еротичното списание на Хю Хефнър. По-късно позира на два пъти и за българската версия на списанието.


Попадайки в Америка, Соня става вокалистка на група Naked, която по-късно е преименувана на Creep. През годините отвъд Океана непрекъснато долитаха клюки за нейните връзки с Пол Стенли от KISS, Слаш от Guns’N Roses, Фред Дърст от Limp Bizkit, френския модел Давид и др. Всъщност, от брака си с американския бейзболен играч Брейди Андерсън, Соня има дъщеря Бриана.

Васи притежава модна линия за шалове, като нейни клиенти са видни имена от Холивуд, сред които Деми Мур, Бритни Спиърс, Наоми Уотс, Дженифър Лопес и др.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.