Евтини самолетни билети

Любимата певица и поетеса на хиляди българи Катя Близнакова е родена в Кюстендил. И до днес тя е посрещана в родния си град с възхищение и обич. Нейна визитна картичка е изпълнението на народната песен, превърнала се в химн на всяко семейно тържество – „Лиляно, моме“.

Пак в града на черешите тя се запознава и с бившия си съпруг – шоуменът Венци Мартинов, с когото са гаджета 5 години, след което официално живеят в брак още 10 г. Няма точна и конкретна причина, поради която двамата се развеждат, но и до днес си остават в приятелски отношения.


Катя от дете участва в училищни пиеси, печелила е градски конкурси за декламация. От малка пътува много с родителите си. Редовна участничка в конкурси за песни в училището и извън него, неведнъж тя е печелила овациите на публиката. Катя организира импровизиран конкурс „Златен Орфей“ в махалата, изпълнява главни роли в пиеси от приказките, а нейни зрители и слушатели са били бабите от квартала.

След първата си стихосбирка „Не угасвай светлина“, въпреки голямата си ангажираност, Катя готви и втора книга. За себе си казва, че понякога се чувства много самотна, но това и вдъхва още по-голяма вяра за борба в живота. След музиката и поезията, Катя Близнакова най-много обича кучетата, споделя, че жестокостта към четирикраките животни може да я докара до инфаркт.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.