Евтини самолетни билети

Лили Алън е британска певица, родена на 2 май 1985 г. в Лондон. Лили е дъщеря на актьора и комедиант Кийт Алън и кинорежисьорката Алисън Оуен.

Родителите ѝ се разделят, когато тя е на четири години. Вследствие на развода им Лили постоянно се мести. Между своята шеста и петнадесета годишнина тя посещава четиринадесет различни училища. Накрая тя се озовава в интернат, който напуска на 15 години.

По време на почивка на остров Ибиса Алън се запознава с музикалния агент Джордж Лам, който я свързва с продуцентите от Future Cut. След като те прочитат нейните текстове, създават на тяхна основа няколко песни.


Алън изпраща свои демота на различни музикални продуценти и компании. Накрая получава договор в края на 2005 г. с „Regal Records“ (Parlophone/EMI).

Макар че първият ѝ сингъл „Smile“ е сред най-добре продаваните във Великобритания и че албумът „Alright, Still“ има не по-малък успех, Лили не е оценена по достойнство на наградите BRIT през 2007 г. Тя има четири номинации – за певица, албум, песен и дебютант, но не получава нито една награда.

Един от хората, открили талант и потенциал в нея е Роби Уилямс, който я кани за беквокалистка при записването на албума му „Rudebox“. По проекта Алън работи съвестно и с френския певец с испански корени Ману Чао и американския рапър Комон.

През 2011 г. британската певица и предприемачът Сам Купър сключват брак. Те имат две дъщери – Етъл и Марни Роуз. Лили Алън преживява тежки периоди в живота си преди да се появи първата ѝ дъщеричка.

Тя претърпява два спонтанни аборта, които я съсипват психически. Първият през 2008 година, когато е обвързана с Ед Саймънс от The Chemical Brothers. Две години по-късно Лили е сполетяна от същата трагедия – загубва бебето си в 6-тия месец от бременността.

За щастие, британската поп изпълнителка сега щастлива майка на цели две здрави момиченца.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.