Английската певица, модна икона и съпруга на футболиста Дейвид Бекъм – Виктория, стана известна като член на популярната в края на 90-те група Spice Girls.

Родена е през 1974 година в град Харлоу. Едва седемгодишна Виктория заявява на родителите си, че е твърдо решена да се превърне в звезда.

Така младата амбиция попада в известното театрално училище Джейсън. Когато го завършва, Виктория продължава звездния си път в колеж за изкуства и театър, където изучава танци и мода.


По това време Виктория (тогава все още Адамс) попада на обява, в която се търсят талантливи и амбициозни певици за сформиране на нова група. На кастинга се явяват над 400 кандидатки.

В крайна сметка обаче са избрани Виктория (Пош), Мелани Браун (Мел Би), Ема Бънтън, Мелани Чизхолм (Мел Си – Спорти) и Джери Халиуел (Джинджър). Петорката се превръща в най-успешната женска група на столетието – Spice Girls.

Първият сингъл на групата – „Wannabe“ ги изстрелва на върха на световните класации. Момичетата не спират да радват феновете с незабравими хитове като „Say You’ll Be There“, „2 Become 1“, „Stop“, “Viva Forever” и много други. И така до 1998, когато Джери Халиуел решава да напусне групата, което води до нейното разпадане.

Виктория Бекъм продължава да се занимава с музика. Въпреки че звездата издава едноименен дебютен албум през 2001 г., семейството е на първо място в живота ѝ. През 2003 г. тя съсредоточава вниманието си върху модата, като си сътрудничи с няколко международни марки.

1997 е годината, в която на мач на Манчестър Юнайтед Виктория среща футболиста Дейвид Бекъм, който държи да се запознае с шеметната петорка. Двамата започват да излизат и това предизвиква всеобщ медиен интерес. 23-годишният Бекъм предлага брак на Виктория и тя приема. Имат три деца – трима сина и една дъщеря – Бруклин, Ромео, Круз и Харпър Севън.

През 2001 година Виктория издаде автобиографичната книга „Да се научиш да летиш”, в която звездата описва детските си години, любовните си истории и живота си с момичетата от Spice Girls. Четивото се превръща в световен бестселър.

През 2006 годена излезе и втората ѝ книга, озаглавена „Този допълнителен половин инч: косата, токчетата и всичко между тях”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.