Евтини самолетни билети

Найл Хоран (Niall Horan) е певец, автор на песни, китарист и член на момчешката британско-ирландска банда One Direction.

Найл е роден в ирландското градче Мълингар през 1993 година. Има по-голям брат Грег. Учил е в мъжкото християнско училище „Coláiste Mhuire“, където пее в училищния хор. Когато е на 5 години родителите му се развеждат. В продължение на няколко години с брат му живеят ту при единия, ту при другия.

Накрая двамата решават да останат за постоянно в дома на баща си в Мълингар. За една Коледа Найл получава китара като подарък и бързо се научава да свири на нея. Днес казва, че това е най-добрият подарък, който някога е получавал за Коледа. Някои от любимите му изпълнители са Франк Синатра, Дийн Мартин и Майкъл Бубле.


През 2010 г., когато Найл е на 16 години, се явява на прослушване като соло артист в седмия сезон на британското музикално риалити шоу X Factor. Решението дали да остане в шоуто се пада на гост-съдията Кейти Пери. В началото тя не е съгласна да го допусне, но после размисля.

Хоран успява да се справи с всички етапи в тренировъчните лагери без последния и най-важен. Той не е допуснат да премине до къщите на съдиите. Точно когато е готов да си замине обратно към Мълингар, Найл е повикан отново с още четири момчета – Луи Томлинсън, Лиам Пейн, Хари Стайлс и Зейн Малик.

Известната певица и гост-съдия Никол Шерцингер им съобщава, че те са избрани да продължат в шоуто като група по решение на съдиите. Петимата приемат веднага. Така се заражда One Direction. В крайна сметка завършват трети, но групата набира светкавична популярност по целия свят.

Дебютният албум на бандата – „Up All Night“, излиза през 2011 година. Приет е изключително позитивно от музикалните критици, най-вече заради комбинацията от мелодичен поп и добре премерени закачливи текстове.

Още през следващата 2012-а момчетата издават и втори – „Take Me Home“. Найл е съавтор на едни от най-известните парчета от двата албума „Taken“, „Everything About You“, „Same Mistakes“, „Back for You“, както и „Summer Love“.

Талантливият Найл взема активно участие в написването и на други хитове на бандата – „Don’t Forget Where You Belong”, „Why Don’t We Go There” и „Story of My Life” за Midnight Memories, който One Direction издават през 2013 година.

Съавтор е на „Night Changes”, „Fool’s Gold” и „Change Your Ticket” от албума от 2014 година Four, както и на песните „Wolves”, „A.M“, „Temporary Fix“ и „Never Enough“ от последния албум на бандата „Made in the AM”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.