Евтини самолетни билети

Американската певица, актриса и автор на песни Аманда Лий Мур, по-известна като Манди Мур е родена през 1984 година в малко градче в щата Ню Хемпшир. Става известна още на 16 години с появата на първите ѝ албуми от края на 90-те и началото на 2000 година – “So Real“, „I Wanna Be with You“ и „Mandy Moore“. Въпреки че синглите от албумите са добре приети в САЩ и Европа, по-късно звездата ще ги коментира с неприязън.

В телевизионно интервю през 2006 година тя споделя, че първите ѝ албуми са „просто ужасни” и че ако би могла „би върнала обратно парите на всеки, който ги е купил“. Неин фен, който чул изказването, попитал дали певицата ще му възстанови парите, при което Манди удържа на думата си и му върна сумата.


Интерес към пеенето и развлекателната индустрия Манди развива още като малка. Започва да взима уроци по пеене на 10-годишна възраст. Сред първите публични прояви на Мур са изпълненията на Националния химн на САЩ на няколко спортни събития във Флорида, където израства. По щастливо стечение на обстоятелствата служител в куриерска компания чува нейно изпълнение и изпраща записа на звукозаписна компания. По-късно Манди получава предложение за първия музикален договор.

Към филмовата кариера Мур се насочва през 2002 година, когато участва във филма „Незабравимата“. След това даровитата изпълнителка получава главни роли и в други филми – „Рапунцел и разбойникът“, „Дневниците на принцесата“, „Американски мечти“, „Спасение!“ и др.

Певицата има нюх и към модата – тя създаде собствена модна линия, а през 2007 година спечели награда за новаторство в модата на 11-ите годишни американски награди за аксесоари.

Личният живот на актрисата и връзките ѝ с тенисиста Анди Родик и актьорите Уилмър Валдерама и Зак Браф са широко коментирани в медиите. На 10 март 2009 година Манди сключи брак с музиканта Райън Адамс. През 2016 година, само няколко седмици след тяхната шеста годишнина, стана ясно че певицата е подала молба за развод. Според американските издания, Мур е посочила в документите „непреодолими различия” като причина за развода.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.