След премиерата на албума „Rock Believer”, с който германските легенди Scorpions стартираха 2022 г., музикантите насочват вниманието ни към бонус трака в японското издание на колекцията – „Out Go The Lights“.

Новият сингъл е почит към Япония – страната, в която преди почти 45 години бандата изнася първите си незабравими концерти на живо.

За Scorpions граници няма – в основата на „Out Go The Lights“ е твърдo, агресивно хард рок звучене, придружено от характерния глас на Клаус и китарните рифове на Матиас и Рудолф.


Групата неведнъж изразява своята любов към страната на изгряващото слънце в творчеството си. През 1978г. Scorpions пуска първата си колекция с живи изпълнения, озаглавена „Tokyo Tapes“, която с един замах изстрелва германците на върха на световните класации.

„Дългите нощи в Lexington Queen, известен клуб в Токио по онова време, накараха всички ни да забравим, че на следващия ден имаме концерт. В хотела Рудолф ми се обади и каза да погледна изгрева. Небето сякаш гореше, гледката бе неописуема.

Вдъхновението ни връхлетя и така се роди една от най-обичаните ни песни – „Big City Nights“. С „Out Go The Lights“ ви каним да изживеем още една неповторима нощ в Токио, която да накара небето да пламне“, споделя вокалистът на Scorpions.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *