Продължавайки невероятната гореща поредица от колаборатори, списъка на неколкократния носител на награди Grammy, DJ & продуцент Дейвид Гета, е повече от впечатляващ.

За следващия си сингъл той се обединява с две невероятни имена – DJ-я на Capital Radio и тейстмейкър MistaJam и поп-соул сензацията Джон Нюман за издаването на “If You Really Love Me (How Will I Know)”.

Парчето е готово да ни завладее като летен хит тази година с приятни пиано тонове, преплетени с гладките вокали на Джон. Триото инжектира заразително звучене, задвижено от еуфория, за да вдъхне нов живот на класиката на Уитни Хюстън.


Първият албум на Уитни Хюстън, в който се появи „How Will I Know”, винаги звучеше в къщата ми, докато растях. Все още имам плочата! Затова беше наистина готино да обърнем значението на песента в „If You Really Love Me (How Will I Know)” – от нещо за започването на връзка до нещо за края ѝ. Като артист съм ѝ се възхищавал с години и е удивително най-сетне да работя с Дейвид Гета, особено успоредно сДжон Нюман, когото имам удоволствието да подкрепям от началото на кариерата му”, споделя MistaJam.

Имах идеята за преработка на класическата мелодия на Уитни от толкова дълго време, защото е много специална за мен и жена ми. Вкарването на собствени мои нова история и емоции към вече невероятната песен беше толкова естествено и ето, създадохме тази нова версия. Когато се появи възможността да направим тази песен с Дейвид Гета, някого, с когото винаги съм искал да работя, беше много лесно за мен”, допълва Джон Нюман.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *