Евтини самолетни билети

Rag’n’Bone Man завършва летния сезон с брилянтното ново парче „Circles“ с участието на английския рапър Оушън Уиздъм.

Като дългогодишни приятели от Брайтън, Рони (както е истинското име на Rag’n’Bone Man) кани Оушън да си партнират в изданието. Чрез органичната комбинация от талантите им те отдават почит на лятото.

Оушън и аз се познаваме от Брайтън. Първоначално бяхме свързани чрез Rum Committee и двамата издавахме музика чрез High Focus Records. Наблюдавах внимателно кариерата му и той се превърна в истинска легенда… хубаво е най-накрая да творим заедно“, казва Rag’n’Bone Man.


Фен съм на Rags, още откакто Prince Kong ми показа записа„still got the blues“. Спомням си как го гледах да изпълнява на „Slip Jam” и всички казвахме, че ако не стане известен, музикалният бизнес не струва! Благодаря ти, че ме покани да се включи в парчето“, споделя Оушън Уиздъм.

Последният студиен албум на Rag’n’Bone Man „Life By Misadventure” е един от най-силните дебюти за миналата година. Изкачвайки се на върха на британските класации за албуми при излизането си през май, той задържа позиция в Топ 10 в продължение на 7 седмици, печелейки златен сертификат.

След завършването на изцяло разпродаденото си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата година, Rag’n’Bone Man прекарва голяма част от 2022 г. в лятна обиколка на Европа. Парчето „Circles“ е изпълнявано по време на поредицата от концерти, което го прави един наистина дългоочакван сингъл.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.