На 9 октомври Hooverphonic ще изнесат концерт в зала „Универсиада“ (София), като с него ще отбележат 25 години от създаването на групата.

Българските фенове ще имат привилегията да слушат характерния глас на първата вокалистка на Hooverphonic Гейке Арнарт, която в началото на новото хилядолетие изпя тоталния хит “Mad About You”.

През 2021 формацията отново е на върха на класациите в родината си. Новият им албум „Hidden Stories” с вокалите на Гейке Арнарт,  зае първото място в белгийския чарт за албуми още в първата седмица след излизането си на 7 май, а пилотния сингъл „The Wrong Place” е стриймван над 10 милиона пъти в дигиталните платформи.


Неизчерпаемият творчески заряд на продуцента и композитор Алекс Кариер и китариста Реймънт Грийтс стоят зад успехите на Hooverphonic вече 25 години. Уникалното и разпознаваемо звучене на групата ѝ печели стотици хиляди фенове в цял свят.

Новият албум “Hidden Stories” е поредното доказателство за това, а ако все още не сте го слушали онлайн или искате да притежавате физическо копие, можете да се сдобиете с него по време на гостуването на групата в София.

За начало на европейското си турне през 2021 г., музикантите избраха германския град Кьолн. Преди да стигнат до България, ще изнесат концерти в Полша, Чехия, Словакия и Румъния. Триото обещават по нещо за всеки фен – микс между стари и нови тракове и изненади.

Концертите на белгийците са съвършено музикално преживяване, което почитателите им обичат да повтарят многократно. Това е една от причините за активната концертна дейност на Hooverphonic през годините.

Билетите за концерта в зала „Универсиада“ (София),  на 9 октомври вече се продават в мрежата на Eventim.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *