Игъл Ай Чери идва у нас по покана на BGTSC. Концертът му ще се състои на 4 март 2023 година в Pirotska 5 Event Center от 19:00 часа.

Авторът на хитовете „Save Tonight“, „Falling in Love Again“, „Are You Still Having Fun?“, „Long Way Around“, „Feels So Right“, „Skull Tattoo“ и „Don’t Give Up“ предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим у нас.

Билети ще се продават онлайн и в мрежата на Евентим от 10.00 часа в сряда 12 октомври, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на Eventim в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.


Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет.

Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *