Енигматичната Maruv се завръща с първия си сингъл за 2021, съблазнителния “Crush”. Новата песен е преработка на едно от най-удивителните парчета на 90-те, “Crush” от Дженифър Пейдж.

Maruv предлага уникалната си версия на емблематичната песен, използвайки фолк и трип-хоп елементи, за да разкаже собствена и чувствена история. Това е далечен зов за мимолетен любовен интерес: тази песен гарантира, че дълбоко ще се влюбите в нея от първото слушане.

Исках да запиша тази песен, защото съм й фен от дълго време. Когато изпълнявах с кавър бандата ми по ресторанти, често пеех тази песен и винаги се получаваше страхотно!“, признава изпълнителката.

“Crush” е продуциран от самата Maruv и дългогодишния ѝ колаборатор Boosin. Музикалното видео е заснето през септември: в него певицата прави премиерата на новото шоу – „Submission”, с участието на един от танцьорите на Maruv.

Поразителното звучене на Maruv, тежките бийтове и чувствени вокали ѝ помогнаха да стане истински световен успех. Дебютното ѝ музикално видео “Drunk Groove” задмина 174 милиона гледания в YouTube.

И оттогава всяко нейно видео и шоу на живо (онлайн и офлайн) се оказва истинско събитие, такова, което обединява страст и мода и всички източници на музикално влияние, обхващащи елементи от фолк до електронна денс музика.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *