Легендарната четворка от ABBA направи първата си стъпка към голямото завръщане, като пусна сайт и постове в социалните мрежи, с които анонсира нов проект, наречен „Voyage“.

Снимката, с която групата отправи първото си послание към публиката, прилича на обложка на албум. На нея са изобразени четири светлинни кръга и е изписана датата 2 септември 2021.

В официалния сайт пък присъства единствено покана за регистрация и линкове към социалните мрежи.


Неотдавна стана ясно, че ABBA планират да пуснат нова музика за пръв път от десетилетия и няколко поколения почитатели очакват това с нетърпение.

Според британската преса групата ще представи пет нови композиции на 3 септември. „ABBA най-сетне се завръща и идния петък планира да пусне първите си парчета от 39 години. Това е грандиозно“, казва източник на вестник „The Sun“.

Според изданието и четиримата изпълнители от групата ще участват в шоуто „Voyage“, планирано за 2 септември. На специално изградена сцена в източната част на Лондон ще бъдат представени техни холограми. Организаторите обаче не уточняват ще бъдат ли представени тогава нови композиции.

ABBA стават световно известни през 1974 г., след като печелят Евровизия. Групата е съставена от четирима души, които всъщност са женени двойки – Бьорн Улвес е заедно с Агнета Фелскуг и Бени Андершон е с Ани-Фрид Люнгста.

През 80-те години и двете семейства се разпадат, но групата, превърнала се в музикален феномен, продължава съвместната си творческа дейност и след това.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *