Ако някога сте се чудели как Робин Шулц действа, когато се стигне до избора на следващата песен, която иска да преработи, ето го отговора: ако мелодията остава с него с години, това трябва да е добър знак.

“Somewhere Over The Rainbow / What A Wonderful World” е един такъв пример. Песента от 1990 от хавайския изпълнител Израел Камакавиво’оле – микс на известни балади със същото име – го трогва отново и отново.

И затова, когато Робин започна да мисли за първото си издание след скорошния албум “IIII”, му хрумна, че най-сетне е време да се отдаде на тази песен.


“Все още помня деня, в който чух песента за първи път“, спомня си Робин. “Бях някъде в чужбина, на път за изпълнение. И веднага се развълнувах. Просто наистина ми харесва цялостното усещане, пълно е с чувство. Възможността да добавя щипка от себе си към песента ме прави наистина щастлив“.

Обединявайки се с добрия си приятел Але Фарбен, двамата германски супер звездни продуценти се захванаха за работа.

Задържайки оригиналното усещане на песента, включително нежната китарна мелодия и невероятния гладък глас на Израел Камакавиво’оле, Робин Шулц и Але Фарбен подобриха оригиналната песен с емблематичната им комбинация от нежни стимулиращи бийтове и дълбоко емоционално усещане.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *