Изпълнителят на хитовата песен “Someone You Loved” Луис Капалди ще зарадва своите фенове с албума “Broken By Desire To Be Heavenly Sent”.

Новината обяви изпълнителят в социалната мрежа Instagram, включвайки и информация за предстоящото си световно турне, което ще се проведе в началото на 2023 г.

Това ще бъде вторият албум за шотландския изпълнител, като първият: “Divinely Uninspired to a Hellish Extent”, който включва и песните “Someone You Loved” и “Before You Go” постигна истински успех, достигайки 20-то място в класацията на Billboard 200.


Малцина музиканти са имали дебют като този на Капалди. Ако първият му албум го превърна в международна звезда и в един от най-разпознаваемите гласове на своето поколение, то вторият е още по-ярко доказателство за таланта на Луис.

„Не искам да създавам ново звучене за себе си или да се преоткривам“, казва Луис. „Песните, които пиша, са емоционални и разказват за любовта и загубата. Голяма част от музиката в новия проект сътворих със същите хора, с които работих и по първата си колекция“.

“Broken By Desire To Be Heavenly Sent” се очаква да излезе на 19 май 2023 г., а междувременно Lewis Capaldi обяви, че 200 от предварително поръчаните бройки на албума ще пристигнат при получателите, подписани лично от него.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *