Номинираната за награди Grammy рок банда KALEO разкри новия си албум „Surface Sounds“. Бандата отпразнува събитието със зашеметяващо изпълнение на живо на настоящия сингъл “Break My Baby” в Jimmy Kimmel Live! по АВС.

Записан и по време на път, в различни студия по света, „Surface Sounds“ е продукт на въображението на фронтмена, изпълнител и автор на песни на KALEO JJ Julius Son.

Наскоро излезлия трак “Skinny” пък се превърна в истинска сензация, след като бандата сподели невероятно видео, заснето пред Falgradalsfjall по време на невероятното избухване на вулкана.


Страхотните кадри, които показват фронтмена, изпълнител и автор на песни JJ Julius Son на фон от разтопена лава – са заснети в края на миналия месец в дните, когато започва вулканичното изригване.

В подкрепа на новия си албум KALEO ще направят триумфалното си завръщане на път през 2022 с турнето “Fight or Flight Tour”. Първоначално планувано за лятото на 2020, но пренасрочено заради глобалната пандемия, турнето започва в Сиатъл на 22 февруари 2022 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *