Номинираната за награди Grammy рок банда KALEO разкри зашеметяващо акустично изпълнение на живо към наскоро излезлия трак “Skinny”, заснето пред Falgradalsfjall по време на невероятно изригване на вулкана.

Страхотните кадри, които показват фронтмена, изпълнител и автор на песни JJ Julius Son на фон от разтопена лава, са заснети в края на миналия месец в дните, когато започва вулканичното изригване, което оттогава се превърна в новина, след като вулканът е останал неактивен за близо 800 години.

Julius Son разказва: „Беше невероятно и нереално преживяване да заснемем и запишем това видео пред истинско изригване. Беше голямо предизвикателство и походът беше труден с носенето на оборудването в ръце. Заснехме го вечерта, така че, за щастие, нямаше много хора“.


Студийният запис на “Skinny” ще се появи в много очаквания втори дълъг албум „Surface Sounds“, пристигащ на 23 април чрез Elektra/Atlantic, и е наличен за предварителна поръчка.

“Skinny” (LIVE Performance from Fagradasfjall Volcanic Eruption) следва няколко подобни визуализации, които показват спиращите дъха пейзажи на родната Исландия. По-рано тази година KALEO разкриха версията с изпълнение на живо на “Break My Baby”, записана и заснета на емблематичния фар ÞRÍDRANGAR, намиращ се на върха на отдалечени скали в Северноатлантическия океан.

Клипът се присъединява към вече излезлите изпълнения на живо, налични в канала на бандата в YouTube: “Save Yourself (LIVE at Fjallsárlón)”, заснет на върха на ледник, и “Way Down We Go (LIVE in a Volcano)”, 2 пъти платинения хит на бандата. Миналата година KALEO представиха акустична версия на “Break My Baby” за “Late Night with Seth Meyers” по NBC, заснета на средата на живописно езеро, близо до дома на Julius Son в Исландия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.