Мултиплатинената световна суперзвезда Джейсън Деруло представи официалното музикално видео към летния си химн „Slidin’“ с участието на Кодак Блек.

Клипът не е далеч от обичайната формула на Джейсън – забавен, завладяващ и енергичен.

„Slidin’“ вече е достъпен във всички дигитални платформи и стрийминг услуги. Парчето притежава цялата енергия и ентусиазъм на сигурен хит, зареден с допълнителна топлина от рапъра Кодак Блек, който е на върха на класациите.


Умението на Деруло да поставя неоспоримо закачливи мелодии на върха на забавната, оптимистична продукция, отново е в пълен ефект, потвърждавайки, че това лято почти сигурно е негово.

Мислещ напред, противопоставящ се на жанра и изключително креативен, Деруло претендира да е една от най-динамичните сили в глобалния поп пейзаж.

Откакто пробива със своя 5x платинен сингъл RIAA „Whatcha Say“, спечелилият многобройни награди певец и автор на песни е продал повече от 200 милиона записи по целия свят, събрал е над 18,2 милиарда стрийма и е изградил неудържими последователи в социалните медии от над 117 милиона последователи във всички платформи.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *