През последните няколко години Джасмин Томпсън изгради отдадена фен база със силно чувство на свързаност и вярност.

Постигнала вече огромен успех като артист, продала милиони сингли и събрала милиарди глобални слушания, изпълнителката също така се разви като автор на песни и способен музикант, чието развитие може да бъде видяно при всяко следващо издание.

През 2017, само на 16 години, Джасмин решава да си почине една година от процъфтяващата музикална кариера, за да сервира по маси в ресторант в Сохо в Лондон, преживяване, което изглежда необходимо, за да се „рестартира“ и което сега разглежда в новата си песен “already there”.


Времето, което прекара далеч от индустрията, донесе на Джасмин нова перспектива и нов сингъл с придружаващо видео. “already there” е в романтичен стил – за двама непознати, които се срещат в заведение, събират се и стават по-силни, докато са разделени.

“already there” е първият сингъл от нетърпеливо очаквания нов мини албум от Томпсън – “all of the above”, предстоящ тази година.

Това EP покрива параграф от живота ми“, казва Джасмин. Това е предложение към феновете ми и се надявам да се припознаят в него, както аз“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *