Е-Type е един от артистите, които предизвикаха най-голям фурор сред феновете на SPICE Music Festival при обявяването на новината, че и той ще се качи на сцената на един от най-големите фестивали на Черноморието ни.

Това не е първият му концерт в България и той вече знае, че срещата с публиката тук е незабравима: „Наистина обичам България – хората са невероятни, а феновете – фантастични! За първи път, обаче, ще бъда в Бургас, така че нямам търпение да разгледам града и да се срещна с всички вас!“

Бу Мартин Eрик Eриксон, както е истинското име на Е-Type е шведски изпълнител и автор на много песни в стил евроденс. Пробивът му идва в средата на 90-те, а парчета като „I Just Wanna Be With You“ и „Set the World on Fire“ му отреждат завинаги главна роля в денс историята на музиката.

„Музиката на 90-те е уникално съчетание на мелодии с евробийт, което можеше да превърне всеки ден в празник! И всички парчета ни вдъхновяваха взаимно да творим. Днес все още чакам да си чуя такова парче по радиото“, споделя E-Type, който напоследък прекарва все повече време в студиото и се надяваме, че скоро ще чуем на каква нова музика посвещава времето си там.

Но докато това стане, не пропускайте участието му във SPICE Music Festival, който ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 на Пристанище Бургас. „Чух невероятни неща за този фестивал, така че ще се радвам да се срещнем с феновете на 90-те там. Спомняте си текстовете на парчетата ми, нали?“, шегува се E-Type.

А останалите артисти, които ще видим на сцената на SPICE Music Festival тази година са DJ BoBo със забележителното си шоу „Kaleidoluna“, Maxi Jazz – основателят и неповторим глас на култовите Faithless, британцитеStereo MC’s, Лийрой Торнхил – един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап Coolio, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години нямаше да бъдат същите; C-Block, Masterboy, Nana, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ,германците U96 и Vengaboys, Джени от Ace of Base и, разбира се, дългоочаквания реюниън на Дони и Момчил, без които 90-те в България никога нямаше да бъдат същите!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *