Отваряйки съкровищницата и преработвайки серия от исторически британски изпълнения, пет пъти печелилата награди Grammy банда Green Day с гордост представя албума на живо “The BBC Sessions” на 10 декември 2021.

Колекцията от 16 трака съдържа четири полуфинални изпълнения, записани в легендарните студия на BBC – Maida Vale Studios, от 1994, 1996, 1998 и 2001, заедно в един албум – първия път, в който тези записи са мастерирани за официално издаване.

“The BBC Sessions” ще бъде наличен на CD, дигитално и лимитирано издание на 2LP плоча, включително морскосиня и розова плочи за официалния магазин на бандата и млечно бяла плоча за независимите търговци.


Включената в Залата на славата на рокендрола банда завърши турнетo The The Hella Mega Tour, напълно разпродаден северноамерикански заглавен вихър, който заведе бандата до някои от най-престижните стадиони, като Dodger Stadium, Wrigley Field, Citi Field, Fenway Park и др.

Турнето ще бъде подновено в Обединеното Кралство и Европа следващата пролет. Пълния списък с дати може да намерите в официалния сайт на бандата.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *