Малума определено знае кoй е най-незабравимият подарък, който може да направи не само на себе си, но и на милионите си фенове по цял свят!

Навръх 27-мия си рожден ден латино идолът издаде визуалния албум „#7DJ (7 DAYS IN JAMAICA)“. Впечатляващият концептуален проект се ражда преди повече от година, по време на 7-дневно пътуване до мечтана за Малума дестинация още от дете – Ямайка, на което латино идолът тръгва със свои близки приятели и дългогодишни музикални сътрудници.

„#7DJ (7 DAYS IN JAMAICA)“ съдържа 7 чисто нови взаимосвързани парчета, всяко от които с официално видео и пренасящо зрителите в сърцето на острова, където суперзвездата се откъсва от капаните на славата и се впуска в живота, музиката и свободата на хората там.


В проекта „#7DJ (7 DAYS IN JAMAICA)“ постоянно променящият се изпълнител и автор на песни поема в неочаквана нова посока със звученето си, съчетавайки умело латино ърбън музика с реге и денс хол.

Парчетата в албума включват колаборации с популярни ямайски артисти – Зиги Марли и Чарли Блек, традиционни ямайски музиканти и живи инструменти (тромпет, саксофон, бас, барабани). Въпреки че всеки един от траковете има свой отличителен стил, всичките 7 са перфектно свързани, а резултатът е латино ърбън музикален шедьовър, точно толкова освежаващ и магичен, колкото и пътуването, вдъхновило създателя му.

„Тези 7 дни в Ямайка дойдоха във време, в което наистина имах нужда да избягам и да освободя съзнанието си, защото работех върху кариерата си нон стоп в продължение на 7 години. Това ме накара да се замисля дали искам да продължа да се занимавам с музика. Заминах, за да погледна навътре в душата си и се завърнах друг човек, изключително вдъхновен и осъзнал, че музиката не е само това, с което се занимавам, а е и част от мен. Тя описва как преживявам и интерпретирам живота“, споделя Малума.

Част от „#7DJ (7 DAYS IN JAMAICA)“ е и заснетият в Ямайка и Лос Анджелис късометражен филм „36 Grados”, инкорпориращ 7 смислено свързани видеа.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *