Певецът, автор на песни и продуцент на хитове, A7S пусна чисто новия си сингъл, „Jumpstart“, който излиза чрез Parlophone/Warners/Орфей Мюзик.

Песента включва вокала на A7S, негова запазена марка са отличителните вокали, които сега са синоним на хитови денс-поп химни.

Освен вокалните изпълнения, песента е копродуцирана от A7S, с мрачно синтезаторно звучене, което изпъква, докато дълбоката, пулсираща бас линия и хаус ритъм допринасят за запомнящите се текстове и мелодия.


„Песента ми се струва като нова посока за мен, като същевременно оставам верен на оригиналния си стил. Исках да експериментирам със създаването на песен, която бързо преминава в закачлив припев само с един куплет, водещ към него. Предишните ми песни са били с по-дълъг преход между куплета и припева.

Както винаги обичам да правя парчетата меланхолично, където ритъмът ще ви накара да искате да се раздвижите, а текстът ви кара да искате да се заслушате по-внимателно. Пея всичките си песни – за мен това е най-лесният начин да доставя емоцията, която искам. Пеенето кара емоцията от песента да се изразява по-ясно“, казва A7S за сингъла.

Изминалата година събра голям брой стриймвания на хитовете на A7S, който е с множество платинени продажби. Роденият в Швеция изпълнител със сигурност не е непознат със сингъла си за британския топ 40: по-рано тази година той издаде „Kernkraft 400 (A Better Day)“, направен с дългогодишния му сътрудник Topic. А преди това участва в „Everything But You“ на Clean Bandit.

Те следват предишните му сингли „Breaking Me“ – номер 1 в 14 държави с 5 милиарда глобални стриймвания към днешна дата – и „Your Love (9PM)“ – две от най-големите песни за електронна музика през последните няколко години.

Роден в шведския град Улрисехамн, възпитанието на A7S го кара да научи занаята да пише песни на китара и пиано, дисциплина, която е запазил през целия си живот – през писането, продуцирането и изпълнението на много от собствените си хитове, както и за други изпълнители.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *