Международно признатото дуо Galantis отпразнува 8-годишнината от излизането на сингъла „Runaway (U & I)” с експлозивен ремикс, създаден съвместно със Subtronics.

Двойно платиненият трак, номиниран за награда Grammy, стана световен хит след издаването си през 2014 г., като втори сингъл от дебютния албум на Galantis – „Pharmacy“, събирайки над 1,5 милиарда глобални стриймвания до момента.

Subtronics започна да включва епичния, енергичен ремикс на „Runaway (U & I)“ в своя сет в края на 2021 г. и той бързо се превърна във фаворит на феновете в цял свят. Изданието е придружено от забележителна обложка, създадена от Aaron Brooks – дизайнерът на илюстрациите на Subtronics.


За Galantis миналата година беше изпълнена с поредица от значими издания, размиващи границите на жанра, най-скорошните, от които са „1×1,“ „DNA“ с Craig David, “What It Feels Like” с Navos и You, “Good Luck” с Mabel и Jax Jones, “Run” с Becky Hill, “Sweet Talker” с Years & Years и ремикса на сингъл номер 1 на Coldplay и BTS – „My Universe“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *