Мултиплатинената, трикратно номинирана за награда Grammy и водеща в класациите певица и автор на песни Камила Кабейо представи своя дългоочакван трети албум, озаглавен “Familia”.

Той се откроява като нейния най-личен, страстен и емоционален проект досега.

През март 2022 г. Камила постави началото на колекцията с песента „Bam Bam“, колаборация с Ед Шийран, която вече има над 100 милиона стрийма в дигиталните платформи и 35 милиона гледания на музикалното видео в YouTube.


Силно възхваляван от критиците, тракът е описван като „перфектната салса“, „слънчев и личен“, а феновете го избират за „Любима нова музика“ чрез гласуване в класацията на Billboard.

За да отпразнува излизането на албума, Камила Кабейо представи музикалното видео към песента „psychofreak“ с участието на Willow в петък и то направи своят дебют с излъчване по MTV Live, MTVU и в глобалната мрежа от канали на MTV, както и на билбордове на Paramount на Times Square в Ню Йорк.

Пристигайки в тандем с албума, „Bam Bam“ и „psychofreak“ са вече достъпни за слушане в най-бързо развиващата се нова мобилна музикална игра в света, наречена Beatstar. Над 2 милиона играчи вече са запазили „Bam Bam“ в колекциите си, генерирайки над 8 милиона общи възпроизвеждания.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.