Международната музикална суперзвезда и фен на Pokémon – Ед Шийран, си сътрудничи с компанията „The Pokémon Company“ за новата песен – „Celestial“.

Специалният му трак ще се появи в дългоочакваните видеоигри „Pokémon Scarlet“ и „Pokémon Violet“, които излизат на 18 ноември ексклузивно за семейните конзоли „Nintendo Switch“, но феновете могат да го чуят по-рано и да се насладят на музикалния видеоклип, който е вече наличен за гледане в официалния канал на Ед в YouTube.

Видеоклипът към „Celestial“ е вдъхновен от големия интерес на Шийран като дете към франчайза и включва някои от любимите му покемони като Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax и други. Той проследява един типичен ден от живота на Ед, с покемонски привкус и е режисиран от носителят на множество награди – Юичи Кодама.


Включвайки уникална художествена режисура от Ю Нагаба в стил „скица“, който напомня на покемоните, които Ед е рисувал като дете. Видеото е пълно с изненади и пренася зрителите обратно в едно по-просто време в детството им, когато всичко е било възможно.

„Играя „Pokémon“, откакто бях в началното училище“, споделя Ед Шийран. „ Брат ми и аз имахме различни версии на игрите и разменяхме покемони помежду си, докато всеки не завършеше своя Pokédex. Обичах картите, но игрите бяха онова, което наистина ме омагьоса. Обичах целия свят, който те създаваха, това ме разсейваше, ако в живота ми се случваха негативни неща, от които исках да избягам.

Това беше свят, в който можех да избягам и оттогава не съм спирал да играя. Въпреки че вече съм на 31 години, все още имам същата конзола „Game Boy Color“ и играя „Pokémon Yellow“ или „Pokémon Silver“ в самолети и влакове, когато съм на турне. За мен е голяма чест да добавя моя песен към играта и да заснема носталгично видео. Надявам се да харесате песента и видеоклипа – заснемането беше незабравимо!“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *