Колумбийският музикален идол Малума представя новия си сингъл и видеоклип „Junio“ – една оптимистична, зареждаща песен с ърбан нотки, която ще бъде част от предстоящия му албум с поп музика, продължение на прочутия му проект „Papi Juancho“.

Oфициалният видеоклип към “Junio” е заснет в Меделин, Колумбия, продуциран e от Royalty Films и e режисиран от самия Малума, заедно със César „Tes“ Pimienta и Juan Felipe Zuleta.

Действието във видеото се развива из изпъстрени с цвят улици, а в него образът на певеца е толкова пленен от красива жена, че се моли тя да го забележи. След като изясняват едно недоразумение, те в крайна сметка успяват да се свържат един с друг.


Целта е била това да бъде възможно най-легитимно и естествено, затова изпълнителят избира глухата актриса Дженифър Пулгарин като свой любовен интерес в клипа.

След издаването на два албума, които представляват много лични страстни проекти, латино звездата отбелязва завръщането към своите ърбан поп корени с издаването на „Junio“, подчертавайки многостранния си талант и гъвкавост като изпълнител.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *