RCA Records се очаква да представят официалния саундтрак към предстоящата оригиналния продукция ELVIS на 24 юни 2022 г.

Водещият сингъл от Доджа Кет, озаглавен „Vegas“, е интерпретация на парчето „Hound Dog“ на краля на рока Елвис Пресли и вече е достъпен във всички дигитални платформи.

Парчето прави своя дебют на фестивала Coachella по-рано тази година, където певицата получава висока оценка за своето представяне. С нея на сцената е и госпъл изпълнителката Shonka, която влиза в ролята на Big Mama Thornton във филма, и също ще бъде част от саундтрака.


Определено видяхме всички доказателства, от които се нуждаем, за да кажем, че Доджа заслужава да бъде хедлайнер на Coachella 2022“, коментираха организаторите на фестивала.

“Elvis” е единствен по рода си кино спектакъл, дело на режисьора-визионер Баз Лурман, който изследва живота и музиката на Елвис Пресли (в ролята Остин Бътлър) през призмата на сложните му отношения с неговия загадъчен мениджър, полковник Том Паркър (Том Хенкс).

Саундтракът включва изключителните творби на краля на рока, обхващащи периода 1950 г. – 1970 г., като същевременно отпразнува разнообразните му музикални влияния и трайното въздействие върху популярните изпълнители днес.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.